keyboard_arrow_right
Camsex arendal

Rune rudberg naken facefuck

rune rudberg naken facefuck

Rune? Jeg tror ikke jeg vil vite det ved nærmere ettertanke. Med sånn passe mykje talent for musikk og show har han skaffa seg eit kjent namn og eit levebrød, det må han ha jobba hardt for å få til. Me ser ein svart skinnsofa og ein gitar som heng på veggen. Rudberg henter et fotoalbum og plukker frem noen bilder til oss. Dessutan så har Rune Rudberg laga ein song om heile saka. Eg har begynt å lika Rune Rudberg. Hva i all verden er det som går for seg her?!?!

Rune rudberg naken facefuck - Rune Rudberg: Har

Kjedelig å vaske opp ja! Ja, dette er meg da, fra en fest i Skien som gikk litt over styr kan man. Ingenting å bekymre seg for! Er det mulig å få se noen av dem kanskje? Eg trur problemet òg er at me ikkje ser nok ekte, kvardagsleg, hyggelig, mislukka, uperfekt og morosam sex.

Rune Rudberg runerudberg66): Rune rudberg naken facefuck

Er ikke noe galt i å ha det litt hyggelig! Rudberg nikker bekreftende og åpner vaskemaskinen slik at fotograf Huggern skal få knipse noen bilder. Ja, det er kjekt med våre moderne hjelpemidler gitt. Problemet med pornoestetikken er ikkje berre at den er kjip, men at den er einerådande. Både fotograf Huggern og jeg har forlengst fått nok, så vi driker opp kaffen og reiser seg for. rune rudberg naken facefuck

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *